14
СЕР
2015

Блейк Лайвлі переживе напад акули

На актрису Блейк Лайвлі нацькують гігантську акулу

В епоху, коли телеекрани стрясають такі шедеври, як «Акулячий торнадо 3» або «Акулосьміног проти Китововка», смілива студія Sony береться за серйозне кіно за участю акули. На головну роль запрошена Блейк Лайвлі.
 
«Акулосьміног проти Китововка»

Сценарій фільму під назвою «В глибині» написав Ентоні Джазвінскі, на рахунку у якого поки немає нічого видатного, зате робота його потрапила в «Чорний список» кращих неспродюсированних сценаріїв.
 
На фото: Блейк Лайвлі

«У глибині» - щось середнє між драмою «127 годин» і класикою акулячого хоррора «Щелепи». Фільм розповість про дівчину-серфера, на яку нападає акула. Опинившись на віддаленому рифі, героїня повинна знайти спосіб дістатися до берега, поки завдані їй травми не стали небезпечні для життя. Дівчина нещодавно пережила втрату матері, що підкошує її морально, а до берега якихось 18 метрів. Втім, акула терпляче чекає свою жертву.

 
На фото: Джаум Коллет-Серра

Спочатку в режисерське крісло планував сісти француз Луї Летер'є, відомий глядачам за картинами «Неймовірний Халк» і «Ілюзія обману». Однак Летер'є в підсумку передумав знімати «У глибині», і його місце зайняв іспанець Джаум Коллет-Серра, постановник таких стрічок, як «Невідомий», «Повітряний маршал» та «Нічний утікач».

За даними інсайдерів, Блейк належить зіграти драматично складну роль, за яку з радістю взялася б будь молода актриса.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####