17
СЕР
2015

Жарти в сторону: Зак Галіфіанакіс зіграє Джокера

Зірка «Похмілля у Вегасі» озвучить Джокера

Комедійний актор Зак Галіфіанакіс вийшов на фінальну стадію переговорів щодо участі в анімаційному проекті студії Warner «Лего. Фільм: Бетмен».
 
На фото: Зак Галіфіанакіс

Вілл Арнетт знову поговорить за Бетмена, як і в «Лего. Фільм», а Майкл Сера озвучить Робіна, юного напарника Темного лицаря.
 
Лего-Джокер

Таким чином, Зак Галіфіанакіс опиниться в компанії Марка Хемілла, який озвучував Джокера в анімаційних серіалах і відеоіграх про Бетмена протягом двох десятиліть. Приєднувати Зака ​​до акторів, втілюючих головного клоуна злочинного світу Готема на великому екрані, поки не будемо.

 
Вілл Арнетт озвучить Бетмена

Рішення зняти спін-офф «Лего. Фільм» студія Warner прийняла восени минулого року. Сценарій повного метра про Бетмена написав Сет Грем-Сміт, автор роману «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів».

 
Лего-Бетмен

Знімати мультфільм про Бетмена з конструктора збирається Кріс МакКей, який доклав руку до створення фільму «Лего. Фільм». Режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер виступають продюсерами проекту.

 
За цього хлопця говорив Зак Галіфіанакіс

Зак Галіфіанакіс вже має досвід озвучування анімаційних проектів. Актор подарував голос Хитуну-Бовтуну в мультфільмі «Кіт у чоботях». Нещодавно артиста можна було бачити в оскароносній стрічці «Бердмен».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####