17
СЕР
2015

«007: Спектр» | Жінки Бонда

Головні жіночі ролі в 24-ому фільмі про Бонда зіграли Леа Сейду і Моніка Белуччі

У мережі з'явилося бекстейдж-відео, в якому розповідається про дівчат Джеймса Бонда з нового фільму «007: Спектр». Коханих легендарного агента цього разу зіграли Леа Сейду і Моніка Белуччі.
 

«В «Спектрі» з'являються дві жінки, з якими крутить романи Бонд. В обох є таємниця і глибина, тому нам потрібні були просто фантастичні актриси. Я подумав, що Моніка Белуччі підходить ідеально - і за образом, і за віком, крім того, вона дуже спокуслива як у житті, так і на екрані» - прокоментував вибір актрис режисер картини Сем Мендес.
 
Моніка Белуччі на зйомках

Белуччі свою героїню на ім'я Лючія Сціарра описує як «італійську вдову зі своїми секретами». Її чоловік-мафіозі був убитий і тепер вона ризикує повторити його долю. «Джеймс Бонд увійшов в історію кіно, і я з великою повагою ставлюся до всіх дівчат Бонда. Вони всі неймовірні актриси. Особливо Леа. Вона дуже красива, талановита - справжня дівчина Бонда», - сказала італійська актриса.

Леа Сейду стисло описала свою роль:
«Вона доктор, вона розумна і дуже ранима. Мені дуже пощастило: я працюю з приголомшливими акторами і режисером, це дивовижна пригода».
 
Леа Сейду у фільмі «007: Спектр»

Прем'єра картини «007: Спектр» в Україні запланована на 29 жовтня поточного року.
 
Джерело: ua.korrespondent.net
Переклад: kinobox.in.ua
#####