17
СЕР
2015

Орландо Блум повернеться до ролі пірата

Орландо Блум повернеться в п'ятих
«Піратах Карибського моря»

Можливо, капітан Джек Горобець і став одним із сюрпризів конвенту D23 в Анахаймі, але підтвердження участі Орландо Блума в п'ятому фільмі серії «Пірати Карибського моря» було однією з головних новин заходу.
 
На фото: Орландо Блум

Джонні Депп в образі капітана Джека Горобця вийшов на сцену під час презентації фільму «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» з гроном винограду у руці. «Ненавиджу виноград. Зневажаю ці мерзенні гнилушки», - повідомив капітан, попередньо довідавшись у представника Disney Шона Бейлі, де він знаходиться. На що пішла відповідь «В Діснейленді» капітан відповів: «Ні разу не чув».

 
Капітан Джек Горобець і виноград

Запитавши про те, чи немає у кого серед поважної публіки алергії на виноград, Джек Горобець хиткою ходою підійшов до краю сцени і почав кидатися виноградом в глядачів. Потім пригрозив, що зараз заспіває. І через деякий час був виведений зі сцени за куліси, де поспілкувався з Ханом Соло.

 

Вілл Тернер, якого в перших трьох частинах франшизи зіграв Орландо Блум, стане одним з героїв п'ятого фільму. Про повернення британського актора розмови йшли давно, ще з грудня 2014 року. Тоді Блум навіть натякав на якийсь сюжет фільму: «По суті, там хочуть повністю перезапустити франшизу, як мені здається, і там буде щось пов'язане зі мною і з моїм сином. Я, звичайно, такий собі Дейві Джонс, сиджу на дні океану. Було б здорово знятися в такій ролі і бути несхожим на себе. І щоб лице все в наростах».

Ми пам'ятаємо Вілла Тернера безсмертним капітаном «Летючого голландця» (хто не пам'ятає, вам в самий фінал фільму «Пірати Карибського моря: На краю світу»), тому через 10 років після служби провідником душ у світ мертвих він виглядав дуже непогано. Так що про нарости, швидше за все, доведеться забути.

 
Кадр з фільму «Пірати Карибського моря: На краю світу»

Сам Орландо Блум в Анахайм не приїхав. Він знаходився в Лос-Анджелесі на прем'єрі фільму «У пошуках вогню».

Стрічка «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» вийде в український прокат 6 липня 2017.

 
Джерело: kinopoisk,.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####