18
СЕР
2015

Зйомки спін-оффу «Гаррі Поттера» розпочато!

Зйомки спін-оффу «Гаррі Поттера» офіційно стартували

У Великобританії почалися зйомки картини «Фантастичні звірі і де їх шукати». Дія фільму розгорнеться за 70 років до подій «Гаррі Поттера», а головні ролі виконують Едді Редмейн, Колін Фаррелл, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон і Саманта Мортон.
 
На фото: Едді Редмейн

«Фантастичні звірі» заявлені як трилогія і є дебютною роботою автора оригінальних романів Джоан Роулінг в якості сценариста. Режисерське крісло першого фільму займає Девід Йетс, на рахунку у якого чотири останні стрічки про Гаррі Поттера.
 
На фото: Колін Фаррелл

Разом з Йетсом над стрічкою працюють оскароносний оператор Філіп Русло («Шерлок Холмс», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Інтерв'ю з вампіром»), художник-декоратор Стюарт Крейг («Гаррі Поттер», «Англійський пацієнт», «Ганді») , дизайнер по костюмах Коллін Етвуд («Аліса в країні чудес», «Мемуари гейші», «Чикаго»), фахівець з візуальних ефектів Тім Берк («Гладіатор», «Гаррі Поттер»).
 
На фото: Кетрін Вотерстон

Головний герой «Фантастичних звірів» - маг-зоолог Ньют Скамандер. Він приїжджає в Нью-Йорк у пошуках рідкісних створінь, і саме там починаються його великі пригоди. Студія Warner старанно тримає сюжетні подробиці картини в секреті, але відомо, що одним з противників Ньюта стане персонаж Езри Міллера по імені Креденс.
 
На фото: Езра Міллер

Українська прем'єра картини намічена на 17 листопада 2016-го.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####