19
СЕР
2015

Кріс Еванс і Розамунд Пайк зіграють у Марка Вебба

Проекти Марка Вебба придбали Кріса Еванса і Розамунд Пайк

Відразу два режисерських проекти Марка Вебба на цьому тижні дали про себе знати. Драма «Обдарована» обзавелася виконавцем головної ролі в особі Кріса Еванса, а «Самотній в Нью-Йорку» за сценарієм з «Чорного списку» сподобався Розамунд Пайк і Джефу Бріджесу.
 
На фото: Марк Вебб

Перша картина, яка виявиться у виробництві раніше (зйомки планується розпочати вже восени), розповість історію чоловіка (його і зіграє зірка «Месників»), що намагається через суд стати піклувальником своєї талановитої племінниці. В основу стрічки ліг текст Тома Флінна («Дивись на це»).

 
На фото: Кріс Еванс

Другий фільм постановника «Нової Людини-павука», вже згадуваний в інформаційних зведеннях і оповідає про незвичайний любовний трикутник, перш встиг заручитися згодою Майлза Теллера.

 
На фото: Майлз Теллер

У «Самотньому в Нью-Йорку» актор втілить образ недавнього випускника коледжу, який дізнається про інтрижку свого владного батька. Намагаючись зупинити батька, син сам виявляється втягнутим у відносини з жінкою. Екранними партнерами зірки «Одержимості» можуть стати Розамунд Пайк і Джеф Бріджес, які знаходяться в процесі переговорів з компанією Fox +2000.

 
На фото: Розамунд Пайк

Зйомки драми стартують в наступному році. Продюсують проект за сценарієм Аллана Лоба («Рок на віки») творці «Холодної гори» і «Небраски» Альберт Бергер і Рон Йеркса.
 
На фото: Джеф Бріджес

Кріс Еванс на даний час зайнятий у виробництві фільму «Перший месник: Велике протистояння». Розамунд Пайк у вересні можна буде побачити в трилері «Повернути відправнику». Останнім фільмом за участю Джефа Бріджеса у вітчизняному прокаті був «Сьомий син».
 
Кріс Еванс на зйомках фільму «Перший месник: Велике протистояння»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####