19
СЕР
2015

Новий «Скубі-Ду» і спін-офф «Шаленого Макса»?

Повнометражний мультфільм про Скубі-Ду та
cпін-офф присвячений Фуріозі

Warner Bros. поверне «Скубі-Ду» на великий екран, проте цього разу в анімаційному форматі. Студія також задумала спін-офф «Шаленого Макса», присвяченого Фуріозі.
 
Шарліз Терон у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву»

Джордж Міллер в даний момент планує принаймні ще два продовження своєї франшизи «Шалений Макс», і одним з них дійсно може виявитися спін-офф про Фуріозу, героїню Шарліз Терон в «Дорозі гніву».
 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

За повідомленням Deadline, боси Warner Bros. всерйоз обговорюють можливість запуску такої стрічки, проте деталі проекту поки залишаються невідомими. Найімовірніше, студії доведеться докласти зусиль, щоб залучити у фільм актрису, раніше неодноразово зізнавався, що зйомки в австралійському екшні були не найбільш приємним проведенням часу для неї.
 
«Де ти, Скубі-Ду?» 1969 року

Набагато більше конкретних обрисів має інший фільм Warner. Компанія готує нову повнометражну анімаційну версію серіалу «Скубі-Ду». Востаннє персонаж з'являвся на великому екрані в ігрових картинах 2002 і 2004 років. Обидва проекти продюсували Чарльз Ровен і Річард Сакл, які знову після «Афери по-американськи» об'єднаються для створення стрічки на основі популярної мультиплікаційної історії Hanna-Barbera.
 
«Скубі-Ду» 2002 року

​ У прокат «Скубі-Ду» вийде 21 вересня 2018. Постановником значиться Тоні Червоне, що мав справу з франшизою і також причетний до «Тома і Джеррі». Сценарій написав Метт Ліберман.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####