20
СЕР
2015

«Зорро» очікує постапокаліптичний ремейк

Постапокаліптичний «Зорро» потрапив під крило нової студії

Взамін студії Fox виробництвом «Переродження Зорро» займеться Lantica Media у співпраці з Sobini Films. Відроджений проект про месника в масці планують знімати в березні 2016 року.

Стрічка, що представляє постапокаліптичну версію історії про популярного героя, придуманому в 1919 році, не давала про себе знати три з половиною роки. Востаннє фільм згадувався в новинних зведеннях в лютому 2012-го, коли до головної ролі в картині був прикріплений Гаель Гарсіа Берналь. Авторами попередньої версії тексту значилися Гленн Герс («Перелом»), Браян МакГріві і Лі Шипман («Хемлок Гроув»).

 
На фото: Гаель Гарсіа Берналь

На різних стадіях розробки з проектом, які перебували у відомстві 20th Century Fox, пов'язували імена постановників Рікардо де Монреіля і Браяна Сінгера, сценаристів Гарі Вітта і Джастіна Маркса. На даний момент стрічка перебуває в пошуках режисера.

Курирує «Переродження Зорро» Марк Емін («Фріда»), глава Sobini Films. Продюсер днями зізнався: «Це було подорож довжиною в 15 років, наповнене злетами і падіннями, але фільм протягом довгого часу залишався моїм проектом мрії».

 
На фото: Марк Емін

Lantica, працююча і як продакшн-компанія, і як студійний простір, профінансує фільм, чий основний знімальний процес пройде у філії Pinewood Studios в Домініканській Республіці. Керівник контори Антоніо Дженнарі, у свою чергу, заявив: «У кожного покоління є власний Зорро, і ми пишаємося тим, що можемо представити нового Зорро поколінню нинішньому».

 
Кадр з фільму «Легенда Зорро»

Останньою появою популярного персонажа на великому екрані була «Легенда Зорро» з Антоніо Бандерасом, яка провалилася в американському прокаті, де вона зібрала всього 45 мільйонів при 75-мільйонних витратах.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####