20
СЕР
2015

Дуейн Джонсон відправиться в круїз по джунглях з Disney

Дуейн Джонсон зіграє в екранізації діснеївського атракціону

Продемонструвавши своє вміння управляти потужними автомобілями і вертольотами, актор Дуейн Джонсон відправляється в подорож на кораблі. Актор виконає головну роль в довгобуді студії Disney «Круїз по джунглях», заснованому на популярному атракціоні.
 
На фото: Дуейн Джонсон

Disney намагається запустити картину у виробництво з 2004 року, коли студії вдалося домогтися успіху з «Піратами Карибського моря», також заснованими на атракціоні з Діснейленду. У 2011-му до головних ролей були прикріплені Том Хенкс і Тім Аллен, що працювали разом над анімаційною франшизою «Історія іграшок», але з тих пір ніякої інформації про фільм не було.

 
Дуейн Джонсон у фільмі «Подорож 2: Таємничий острів»

«Круїз по джунглях» дозволяє відвідувачам помандрувати по водам Південної Америки і Африки, зустріти піраній і носорогів, небезпечні водоспади і вири. Дія картини з Хенксом та Алленом мала розвиватися в наш час, але версія з Дуейном Джонсоном повернеться до витоків і буде знята в дусі пригодницького фільму «Африканська королева» з Кетрін Хепберн і Хамфрі Богартом, свого часу надихнувший студію на створення атракціону.

Написанням сценарію займуться Джон Рекуа і Гленн Фікарра, які знімали Вілла Сміта і Марго Роббі в «Фокусі», а також Раяна Гослінга і Емму Стоун у стрічці «Це безглузде кохання». Можливо, дует візьме на себе і режисерські обов'язки.

 

 
Поки не ясно, як «Круїз по джунглях» впишеться в щільний знімальний графік Джонсона. Актор зайнятий на зйомках екшн-комедії «Центральна розвідка», а в наступному році приступить до роботи над новою версією «Рятувальників Малібу» з Заком Ефроном. Крім того, Дуейн знову об'єднає сили з режисером «Розлома Сан-Андреас» Бредом Пейтоном в екранізації відеогри Rampage, а також подарує свій голос герою діснеївського мультфільму «Моана».

Зараз Дуейна Джонсона можна побачити в серіалі HBO «Футболісти», який вже продовжено на другий сезон.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####