25
СЕР
2015

Крістіан Бейл зіграє засновника Ferrari

Протягом майже 15 років режисер «Сутички» і «Співучасника» Майкл Манн намагався запустити у виробництво проект своєї мрії - біографічний фільм про італійського конструктора і автогонщика Енцо Феррарі. Головну роль у стрічці виконає Крістіан Бейл.
 
На фото: Крістіан Бейл

Дія фільму розгорнеться в 1957 році, коли Ferrari стала учасницею серйозного скандалу. Під час гонок Mille Miglia сталася велика аварія, яка забрала життя двох гонщиків і одинадцяти глядачів. Провину за подію поклали на італійську компанію, пославшись на те, що заради економії часу її механіки вчасно не поміняли колеса.

 
На фото: Енцо Феррарі

Важливою частиною сюжету стане любовна лінія. Ім'я виконавиці головної жіночої ролі може стати відомо найближчим часом - режисер вже визначився з претендентками.

 
На фото: Майкл Манн

Останньою на даний момент роботою Манна є трилер «Хакер» з Крісом Хемсвортом у головній ролі. Крістіана Бейла на початку року можна було побачити на великому екрані в епічній картині Рідлі Скотта «Вихід: Боги та Царі», а нещодавно актор закінчив зйомки в драмі «Велика гра на пониження», де він зіграв з Бредом Піттом, Раяном Гослінгом і Стівом Кареллом.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####