26
СЕР
2015

«Загублене місто Z» придбав нового Людину-павука

Англієць Том Холланд, нещодавно примірявший трико Людини-павука на зйомках фільму «Перший месник: Велике протистояння», візьме участь в екранізації роману Девіда Гранна «Загублене місто Z». У головних ролях зайняті Чарлі Ханнем, Сієнна Міллер і Роберт Паттінсон.
 
На фото: Том Холланд

«Місто» по грані - один з відомих голлівудських довгобудів. Права на екранізацію студія Paramount придбала ще в квітні 2008 року, але зараз картину фінансує MICA Entertainment
, а продюсує Plan B Entertainment Бреда Пітта. Актор ще сім років тому збирався зніматися в головній ролі, але в підсумку виступить лише в якості продюсера.

Режисерське крісло незмінно залишалося за Джеймсом Греєм, постановником драм «Господарі ночі», «Коханці» і «Фатальна пристрасть».

 
На фото: Чарлі Ханнем

У 1925 році британський полковник Персі Фосетт відправився в джунглі Амазонки, щоб відшукати столицю інків, легендарне Ельдорадо, яке він волів називати містом Z. Експедиція безслідно зникла. Протягом наступних 70 років багато дослідників намагалися повторити маршрут Фосетта, але марно.

У 2005 році нью-йоркський журналіст Девід Гранн зацікавився долею відважного полковника і несподівано для себе теж вирушив до Бразилії. Його книга - це і історичне розслідування, і трагікомічні пригоди сучасного городянина, який опинився в джунглях.

Фосетта грає Чарлі Ханнем. Зйомки фільму вже почалися і пройдуть протягом п'яти тижнів в Белфасті. Потім знімальна група переміститься в Колумбію, де пропрацює з вересня по жовтень.

 
Том Холланд у фільмі «У серці моря»

Тома Холланда цього року можна буде побачити в драмі Рона Ховарда «У серці моря».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####