26
СЕР
2015

Він Дізель назвав дату початку зйомок «Трьох іксів 3»

Ще один довгобуд Голлівуду подав голос. Робота над третім фільмом франшизи «Три ікси» повинна була початися ще сім років тому, але постійно відкладалася на невизначений час. Він Дізель повідомив, що виробництво бойовика не за горами.
 
Кадр з фільму «Три ікси»

«Три ікси» мали стати «молодіжною відповіддю» фільмів про Джеймса Бонда. Принаймні так вважав продюсер Ніл Х. Моріц. Роб Коен ставив бойовик на початку нульових, коли Він Дізель вже був зіркою його ж «Форсажу».
 
Кадр з фільму «Три ікси»

За сюжетом спортсмен-екстремал Ксандер Кейдж привертає до себе увагу Управління нацбезпеки США, оскільки в змозі зробити те, що не під силу звичайним людям. Оснащений найсучаснішою шпигунською технікою і зброєю, Кейдж повинен просочиться в російські кримінальні кола, що знаходяться в Празі. Здається, ніщо не може перешкодити шпигунові нового покоління виконати завдання. Але на горизонті з'являється таємнича Олена, і вся місія готова піти коту під хвіст.
 
Сем, вистачить зніматися в Тарантіно. Йдемо зі мною!

Про продовження з Айсом К'юбом в пристойних кіноколах згадувати не прийнято. Дізель відмовився зніматися в сиквелі, сподіваючись на більш серйозні ролі. Однак по закінченні часу погляди актора помінялися. Він продовжує зніматися в «Форсажі» і уже тепер зовсім точно не проти повернути Ксандера Кейджа на екрани.

«Коли я знімався в "Трьох іксах", на майданчику мене звали Повітряним Дізелем ... Настав час повернутися. Зйомки починаються в грудні на Філіппінах», - написав актор у своєму інстаграмі.

 

Наразі, залишається чекати офіційного підтвердження від студії.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####