27
СЕР
2015

«Війна планети мавп» обзавелася першим актором

Режисер Метт Рівз, який зняв бойовик «Світанок планети мавп», вже придивляється до акторів для третього фільму франшизи. Одну з головних ролей у стрічці «Війна планети мавп» зіграє Габріель Чаварріа.
 
На фото: Габріель Чаварріа

Хто він?

Чаварріа ніколи не мріяв бути актором. З дитинства він готував себе до великого спорту і в 13 років вже дуже добре грав у футбол. Тоді ж він потрапив у програму олімпійського розвитку штату Каліфорнія, потім грав за молодіжну команду США в Іспанії і Великобританії.

У 16 років Габріеля запросили пройти проби в драму «Письменники свободи» з Хіларі Свенк. Юний спортсмен спочатку відмовився, але старший брат умовив його спробувати свої сили. Так Габріель Чаварріа потрапив у шоу-бізнес. З 2013 року він знімався в серіалі «Східний Лос Хай», взяв участь у драмі «Водолій», а в майбутньому році його можна буде побачити в картині «Лоурайдери» за участю Мелісси Бенойст і Деміана Бішіра.

 
Кадр з серіалу «Східний Лос Хай»

«Війна планети мавп» (назва поки тимчасова) вийшла з-під пера Марка Бомбека, який доклав руку до сценаріїв таких фільмів, як «Некерований», «Згадати все», «Росомаха: Безсмертний» і «Світанок планети мавп».

Метт Рівз знову в режисерському кріслі, а ось що стосується акторів, то Чаварріа виявиться в чиїйсь компанії. Відомо, що у фільмі дві головні ролі. Про сюжет поки нічого не повідомляється. Ясно лише те, що історія розумного примата Цезаря, якого вже два фільми поспіль грає Енді Серкіс, буде продовжена.

 
Метт Рівз на зйомках фільму «Світанок планети мавп»

Зйомки третього фільму оновленої «Планети мавп» почнуться в жовтні у Ванкувері.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####