27
СЕР
2015

Леа Сейду може стати подругою Гамбіта

Ми ще не бачили Леа Сейду в ролі дівчини Джеймса Бонда, а актрисі вже запропоновано знятися у фільмі «Гамбіт» і зіграти подругу мутанта у виконанні Ченнінга Татума. На цю роль також претендували Ребекка Фергюсон і Еббі Лі.
 
На фото: Леа Сейду

Лауреатці премії Каннського фестивалю за роль у драмі «Життя Адель» запропоновано зіграти Белладонну Будро, яка познайомилася з Ремі ЛеБо, майбутнім гамбітом, ще в дитинстві. Подружившись, вони з часом дізнаються, що є членами конкуруючих Гільдій злодіїв і вбивць. Поки діти росли, ворожнеча між гільдіями посилювалася, і батьки Белли та Ремі вирішили одружити своїх нащадків з метою примирення.

Шекспірівський сюжет продовжується і далі в дещо зміненому вигляді. Відразу після весілля брат Белли, Джулієн, викликає Ремі на дуель, в якій гине від руки мутанта. Як покарання Ремі вигнаний з Нового Орлеана і залишає свою дружину.

 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Протокол Фантом»

Через кілька років Белладонна знаходить Гамбіта з проханням про допомогу. Використовуючи новопридбані надздібності, дівчина слідує за Псайлок на астральний план, але не витримує і помирає на руках у Гамбітуа. Насправді ні. Вона в комі, а Гамбіт, ризикуючи життям, відправляється шукати еліксир, який оживить її. З часом вона, зрозуміло, оживе і очолить Гільдію вбивць.

Така Санта-Барбара від світу мутантів існує в коміксах, а яка роль насправді буде у мадемуазель Сейду, ми поки не знаємо. Фільми мають властивість відхилятися від коміксів.

 
Кадр з фільму «007: Спектр»

Вбивцю Леа Сейду вже грала в бойовику «Місія неможлива: Протокол Фантом». Скоро її можна буде побачити в ролі фатальної жінки Медлін Свонн у фільмі «007: Спектр». Чи візьметься за запропоновану роль в «Гамбіті», поки не відомо, але, швидше за все, французька зірка навряд чи відмовиться від можливості блиснути в американському блокбастері.

«Гамбіт» знімає Руперт Вайатт. Прем'єра призначена на 7 жовтня 2016 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####