31
СЕР
2015

Режисер Вес Болл розповість про північних богів

Студія 20th Century Fox продовжує свою співпрацю з постановником Весом Боллом, який нещодавно завершив роботу над сиквелом «Того, що біжить в лабіринті», і залучає його до проекту «Падіння богів» за мотивами датської ілюстрованої книги.
 
Книга «Падіння богів»

«Падіння богів» - краудфандінговий проект, що розроблявся компанією Mood Studios, чий дизайнер Расмус Берггрен об'єднався зі сценаристом ігор «Хітмен» Майклом Вогтом. Результатом стала історія, дія якої розвивається у світі людей і в світі велетнів-йотунів.
 
Книга «Падіння богів»

Головний герой - воїн на ім'я Валі, який знаходить світ в обіймах жінки. Протягом багатьох років він жив далеко від суспільства, працював на фермі і намагався забути битви, через які пройшов, і злочини, що скоїв. Але одного разу зникає його кохана, і він вирушає на пошуки. Йому знову доведеться зіткнутися з створіннями з Йотунгейма і могутніми асами. Раптово Валі виявляє, що стає тією людиною, яку він так довго намагався забути.
 
Фрагмент ілюстрації з книги

Залишається додати, що аси - це основна група богів германо-скандинавської міфології, і очолює їх добре знайомий усім Одін.
 
Вес Болл на зйомках «Випробування вогнем»

Fox явно не збирається відпускати Веса Болла. Молодий постановник дебютував у великому кіно екранізацією роману Джеймса Дешнера «Той, що біжить лабіринтом», знявши її всього за 34 млн доларів. Збори в світовому прокаті склали 340 мільйонів. Найближчим часом Боллу належить прес-тур з сиквелом, який отримав підзаголовок «Випробування вогнем». У Україні стрічка вийде 17 вересня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####