31
СЕР
2015

Marvel знайде іншого героя для перезапуску «Блейда»

Нещодавно Веслі Снайпс згадав, що він розмовляв зі студією Marvel щодо Блейда - напівлюдину-напіввампіра, фільми про якого залишилися далеко від грандіозного успіху сучасних екранізацій коміксів видавництва. Схоже, Кевін Файг і студія Marvel щось замишляють.
 
Кадр з фільму «Блейд»

У найближчі роки права на франшизу «Блейд» повинні повернутися до Marvel Studios. Як пише Bleeding Cool, зрушення з персонажем йдуть як мінімум в коміксах. Його вихід призупинили, і як запевняє сайт, це було зроблено на прохання студії Marvel.

Згідно інсайдерам, новий Блейд з коміксів виявиться в одному зі свіжих фільмів.

 
Другий «Блейд» - найкращий

Нового Блейда звуть Феллон Грей. Це 16-річна дочка Еріка Брукса (оригінального Блейда). Хто сказав «Буде схоже на "Баффі"»? Автор коміксів про Блейда Тім Сілі описує Феллон так: «Вона свого роду анти-Пітер Паркер. Вона користується успіхом, всім подобається, і перед нею відкриті всі двері. Але їй, настільки ідеальною, стає дуже важко виправдовувати очікування, і це ще до того, як вона дізнається про свою спадщину».

У нових коміксах Феллон і її батько виглядають приблизно так.

 


Якщо справа дійде до екранізації, то Снайпсу теж буде там місце. Його персонажу відведено достатньо багато місця в коміксі про дочку Блейда. Але, на жаль, на сьогоднішній день це поки чутки.

Перший фільм про Блейда вийшов в 1998 році, коштував 45 мільйонів і зібрав у прокаті 131 млн. Ставив його Стівен Норрінгтон. Другий фільм вийшов через чотири роки. Стрічку «Блейд 2» знімав Гільєрмо Дель Торо, і його картина вважається кращою з трилогії.

 
Третій «Блейд» - найсмішніший

Робота «Блейд 3: Трійця» забила в груди франшизи осиковий кілок. До повернення моди на вампірів залишалося чотири роки, так що фільму просто не пощастило з релізом.

Спроби зробити серіал про Блейда успіхом не увінчалися, але що якщо Marvel планує знову випустити напівлюдину-напіввампіра на малий екран, та ще й з дочкою за компанію? Зрештою, світ коміксів Marvel прекрасно живе на телебаченні.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####