01
ВЕР
2015

Мадс Міккельсен відправляється у всесвіт Marvel

Тепер, коли виробництво серіалу «Ганнібал» зупинено, Мадс Міккельсен може спокійно зніматися в кіно. Данський актор недавно отримав роль в картині «Зоряні війни: Ізгой», а днями почав переговори зі студією Marvel щодо участі в екранізації коміксу «Доктор Стрендж».
 
На фото: Мадс Міккельсен

Якщо в «Ізгої» у Міккельсена, як не дивно, роль позитивна, то в «Стренджі» йому запропоновано зіграти антагоніста. Кіноблогери задаються питанням: чи зуміє актор покласти край низці слабких лиходіїв, якими повниться кіновсесвіт Marvel (за виключенням Локі)?
 
Дормамму

Бенедикт Камбербетч зіграє талановитого хірурга-вискочку Стівена Вінсента Стренджа, який потрапляє в катастрофу і волею долі стає магом і захисником Землі від різноманітних втручань з боку магічних сил.
 
Кошмар

Тільда ​​Свінтон зіграє Старійшину, ментора Стренджа, а Чіветель Еджіофор - барона  Мордо, її колишнього учня, який в коміксах став конкурентом доктора.

Кого саме зіграє Мадс Міккельсен, якщо погодиться зніматися у фільмі Скотта Дерріксона, не повідомляється. Дормамму? Кошмар? Мефістофеля? Поки залишається тільки гадати.

 
Мефістофель

Відомо, що Marvel вже деякий час намагалася роздобути Міккельсена в свої проекти, закликаючи його грати Малекіту в «Торі 2», але актор тоді прийняв запрошення грати доктора Ганнібала Лектера в серіалі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####