01
ВЕР
2015

Майкл Б. Джордан зніметься в комедії про вампірів

Зігравши в екранізації коміксу «Фантастична четвірка», Майкл Б. Джордан спробує себе в іншому коміксі, але вже з криваво-комедійним відтінком. «Кровні брати» - історія про двох друзів-вампірів, яка по духу буде схожа на суміш фільмів «48 годин» і «Смертельна зброя».
 
На фото: Майкл Б. Джордан

Перший випуск «Кровні брати» вийшов в 2013 році у видавництві Dark Horse. Нік і Трі - вампіри, друзі не розлий вода, які ось уже протягом сотень років топчуть тлінну землю. Вони курили опіум з Чингісханом, влаштовували оргії в студії Мікеланджело і виступали у складі дез-метал-групи.
 
Фрагмент обкладинки «Кровні брати»

Але час не щадить вампірську дружбу, і хлопці, випробовуючи кризу середнього віку, опиняються на межі сварки. Дуже не вчасно, бо якийсь лиходій, одержимий ідеєю апокаліпсису, хоче покласти край усьому людству.
 
Кадр з фільму «Станція Фрутвейл»

Сценарій за коміксом написав Етан Коен, який працював над комедіями «Ідіократія», «Солдати невдачі» і «Люди в чорному 3». До нього сценарій «Кровних братів» складав Колін Треворроу, режисер «Світу Юрського періоду».
 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Зараз студія MGM підшукує режисера, здатного перетворити існуючий на папері матеріал у комедійний бойовик в стилі «Смертельної зброї».

Майкл Б. Джордан здобув популярність завдяки фільму «Хроніка», але справжня слава до нього прийшла після ролі у драмі «Станція Фрутвейл».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####