03
ВЕР
2015

Брайс Даллас Ховард буде шукати золото з МакКонахі

Режисер «Сиріани» Стівен Гейган знайшов виконавицю головної жіночої ролі для свого фільму «Золото». Компанію Меттью МакКонахі, Корі Столл і Едгару Раміресу складе Брайс Даллас Ховард.
 
На фото: Брайс Даллас Ховард

У центрі сюжету двоє чоловіків, які намагаються знайти золото в диких джунглях Індонезії. Подорож приведе їх до таємничих берегів Борнео, а також в офіси банкірів з Волл-стріт.

Картина заснована на реальних подіях. У середині 1990-х канадська компанія Bre-X Minerals Ltd. була замішана у великому скандалі, коли повідомила, що володіє величезними покладами золота в Індонезії. Акції компанії моментально підскочили, але в підсумку в 1997 році виявилося, що зразки, нібито привезені з місць покладів, були фальшивими. Bre-X Minerals оголосила себе банкрутом у 2002 році.

Ховард зіграє Кей, подружку героя МакКонахі.

 
На фото: Меттью МакКонахі

Зйомки «Золота» вже йдуть і закінчаться в Нью-Йорку в жовтні. Крім згаданих акторів, у картині зайняті Тобі Кеббелл, Брюс Крінвуд і Стейсі Кіч.

Стівен Гейган - лауреат премії «Оскар» за сценарій кримінальної драми «Трафік». У режисурі він дебютував в 2002 році картиною «Покинутий», в якій одну зі своїх перших головних ролей зіграв Чарлі Ханнем.

 
Кадр з фільму «Світ Юрського періоду»

Брайс Даллас Ховард недавно можна було бачити в «Світі Юрського періоду», самому успішному фільмі 2015 року, що знаходиться на третьому рядку в списку касових стрічок усіх часів.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####