04
ВЕР
2015

Джон Хемм зіграє голограму

Зірка серіалу «Божевільні» Джон Хемм придивляється до екранізації п'єси Джордана Харрісона «Марджорі Прайм», номінованої на Пулітцерівську премію. Якщо актор погодиться, то отримає роль голограми, з якою спілкується головна героїня.
 
На фото: Джон Хемм

Концепт п'єси в чомусь схожий на епізод серіалу «Сутінкова зона». Літня Марджорі Прайм навчає Волтера Прайма - нову технологічнуінкарнацію свого померлого чоловіка, тільки зовні куди більш молоду (ця роль запропонована Хемму). Сувора дочка Тесс і її чоловік Джон турбуються щодо стану розуму Марджорі. Схоже, вона починає забувати якісь епізоди зі свого життя. Як навчати Волтера? Яку інформацію йому згодовувати?
 
Джон Хемм і Сандра Буллок в «Посіпаках»

Джордан Харрісон - сценарист серіалу «Помаранчевий - хіт сезону». Але адаптував п'єсу для кіно Майкл Алмерейда, він же буде і ставити фільм.

Джон Хемм цьогоріч розпрощався з роллю випиваючого рекламіста з важкою долею з серіалу «Божевільні», озвучив героя в мультфільмі «Посіпаки», а також взяв участь у серіалах «Чорне дзеркало» і «Непохитна Кіммі Шмідт».

 
Кадр з серіалу «Непохитна Кіммі Шмідт»

Найближчий кінопроект за участю Хемма вийде навесні майбутнього року. Це буде комедія Грега Моттоли «Встигнути за Джонса».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####