08
ВЕР
2015

Венсан Кассель спробує вбити Джейсона Борна

У полку лиходіїв, на різних етапах влаштовуючих агенту Джейсону Борну веселе життя, поповнення. Венсан Кассель отримав роль антагоніста в новій картині Пола Грінграсса і приєднається до Метта Деймона, Алісії Вікандер і Томма Лі Джонса.
 
На фото: Венсан Кассель

Днями Деймон відповів на питання про те, чому так довго довелося чекати його повернення до франшизи: «Нам завжди здавалося, що ці фільми насправді відображають політику президента Буша-мол., і потрібно було почекати, поки світ зміниться. Як тоді поведуться персонажі?»

Схоже, що в новому фільмі центральними темами стануть фінансова ситуація в Європі і одна людина, зливша в мережу таємну інформацію. «Скажімо так, Борн цього разу знаходиться в світі після Едварда Сноудена і в Європі, яка в стані жорсткої економії, - говорить Деймон. - Здається, змін достатньо».

 
Клайв Оуен в «Ідентифікації Борна»

Зйомки почнуться в Греції, як підкреслює Метт Деймон, у колисці демократії, а завершаться в Лас-Вегасі.

Венсан Кассель зіграє загадкового чоловіка, відомого як актив - це кодова назва вбивць. Таким чином, французький актор опиниться в ряду з такими лиходіями з борніани, як Клайв Оуен, Карл Урбан і Едгар Рамірес.

 
Кадр з фільму «Страшні казки»

Найближчим часом Касселя можна буде побачити у фільмі «Страшні казки» Маттео Гарроне.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####