08
ВЕР
2015

«Зоряні війни»: Епізод VIII шукає актрису

Режисер Раян Джонсон готується до зйомок восьмого Епізоду «Зоряних воєн» і розшукує актрису на головну роль. Уперед вирвалися три кандидатки, серед яких Джина Родрігез, лауреатка премії «Золотий глобус» за роль у серіалі «Незаймана».
 
На фото: Раян Джонсон

Одні інсайдери нагадують, що зараз кастинг знаходиться на дуже ранній стадії, і Джонсон прослуховує ряд актрис, серед яких є абсолютно нові і нікому поки не відомі дівчата. Втім, є й інші інсайдери, які запевняють, що режисер вже майже визначився, залишилося вибрати з трьох кандидаток. Їм належить до кінця вересня записати пробу з Джоном Бойега, а там вже буде зрозуміло, хто краще виглядає на екрані.
 
Джон Бойега у фільмі «Зоряні війни: Пробудження сили»

Отже, три кандидатки.

Американка Джина Родрігез щойно закінчила зйомки в драмі Пітера Берга «Підводний горизонт» з Марком Волбергом. Проте світ знає її за роллю Джейн Вільянуеви в серіалі «Незаймана», за яку Джина отримала «Золотий глобус». Також актриса знялася в російсько-американському проекті «Записки з раю».

 
На фото: Джина Родрігез

Уродженка Канади Тетяна Маслані - зірка серіалу «Темне дитя», в якому вона одночасно грає кілька ролей. У цьому році Тетяна зіграла молоду версію Хелен Міррен у драмі «Жінка в золотому». Відзначимо, що актриса вже пробувалася у всесвіт «Зоряних воєн», але в антологію «Ізгой», де роль в результаті отримала Фелісіті Джонс. Також Маслані програла роль Сари Коннор в п'ятому «Термінаторі», але про це можна не шкодувати.
 
На фото: Тетяна Маслані

Олівія Кук родом з Великобританії, стала відома завдяки хіту «Санденса» «Я, Ерл і вмираюча дівчина». Олівію також можна було побачити в серіалі «Мотель Бейтсів» і в хоррорі «Віджа: Смертельна гра». Цікаво, що актриса є однією з претенденток на головну жіночу роль у фільмі Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися», але там кастинг поки на зародковій стадії.
 
На фото: Олівія Кук

Що стосується Дейзі Рідлі, яка дебютує в «Пробудженні сили», то у неї контракт на три фільми, тому за її долю можна не турбуватися.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####