08
ВЕР
2015

Мікаель Гавстрем розповість, як вбити Люцифера

Студія Paramount готує бойовик про черговий кінець світу і запрошує шведа Мікаеля Гавстрема очолити проект. Фільм з назвою Hell Bent як мінімум за своїм сюжетом здається досить цікавим.
 
На фото: Мікаель Гавстрем

Hell Bent в даному випадку можна перекласти як «Одержимі», але якщо картина дійде до нашого прокату, то, швидше за все, локалізатори придумають що-небудь крутіше.

У бразильській в'язниці убита група найманців. Оскільки всі вони злочинці, то потрапляють в пекло, де їх здатності виявляються цілком затребуваними. Священик (що робить в пеклі священик - окреме питання) хоче, щоб найманці знищили Люцифера, який планує повернутися на землю і влаштувати апокаліпсис.

 
На зйомках «1408» з Семом Джексоном

Серед продюсерів проекту Лоренцо Ді Бонавентура, відповідавший за франшизу «Трансформери». З Гавстремом він знайомий по хоррору «1408», над яким вони разом працювали.

Швед Мікаель Гавстрем захоплюється дослідженням природи зла, але в Голлівуді у нього це виходить важче, ніж у себе на батьківщині. У Штатах він дебютував трилером «Ціна зради», зняв містику «Обряд», а його останнім фільмом був бойовик «План втечі» за участю Арнольда Шварценеггера і Сильвестра Сталлоне. Картина з бюджетом в 50 мільйонів доларів заробила в світовому прокаті 137 млн, але дуже погано показала себе в Америці, зібравши всього 25 мільйонів.

 
Гавстрем, Шварценеггер і Сталлоне на зйомках «Плану втечі»

Втім, будь-яка студія тепер знає, що головне - збори за кордоном.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: inobox.in.ua
#####