14
ВЕР
2015

Майкл Фассбендер зацікавився «Сніговиком»

Студії Working Title і Universal зазивають Майкла Фассбендера на головну роль в екранізації роману Ю Несбі «Сніговик», постановкою якої займеться швед Томас Альфредсон. Зірка знаходиться на стадії переговорів з компаніями.
 
На фото: Майкл Фассбендер

Стрічка буде заснована на сьомій книзі з циклу детективів про старшого інспектора забійного відділу поліції Осло Харрі Хола, відомому своєю пристрастю до випивки. Роман оповідає про розслідування зникнення молодої жінки, яке дає початок справі про перший в історії Норвегії серійного вбивцю на прізвисько Сніговик.
 
На фото: Томас Альфредсон

Коли Working Title придбала права на кіноадаптацію твора Несбі, компанія розраховувала запустити франшизу, подібну серії фільмів про Алекса Кросса. Цього персонажа в різний час грали Морган Фріман і Тайлер Перрі.
 
Кадр з фільму «Макбет»

Спочатку проект збирався ставити Мартін Скорсезе, проте Томас Альфредсон, до того зрежисувавши ще одну екранізацію, трилер «Шпигун, вийди геть!» По Джону ле Карре, замінив ветерана Голівуду в квітні 2014 року. Творець «Вовка з Волл-стріт» тепер числиться у виконавчих продюсерах стрічки поряд з самим скандинавським письменником. Також «Сніговика» курирують Тім Беван і Ерік Феллнер. Сценарій написав автор оригінального «Вбивства» Сорен Свейструп.
 
Кадр з фільму «Стів Джобс»

У Майкла Фассбендера попереду гаряча пора релізів. У жовтні в прокат виходить біографія «Стів Джобс», а на початку грудня - «Макбет» за Шекспіром. Зараз актор зайнятий на зйомках «Кредо вбивці».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####