15
ВЕР
2015

МакДжі знайшов собі «Няню»

Постановник «Ангелів Чарлі» МакДжі зрежисує хоррор-комедію «Няня», чий сценарій, написаний Браяном Даффілдом, який в 2014 році увійшов до «Чорного списку».
 
На фото: МакДжі

Текст автора вестерну «Джейн бере рушницю», також адаптував сиквел «Дивергент», став предметом жвавих торгів між студіями, проте у результаті відійшов до компанії New Line.
 
На зйомках «Трьох днів на вбивство»

У центрі сюжету картини перебуває 12-річний хлопчик, закоханий у свою няню і протягом однієї ночі відкриває для себе страшну правду про життя і смерть.

Проект раніше вже був знайомий МакДжі. Режисер числився в продюсерах стрічки, але в кінцевому рахунку зважився стати біля керма хоррор-комедії, щоб здійснити своє бачення історії.

 
Кадр з фільму «Три дні на вбивство»

Виробництво фільму співфінансується студіями Boies / Schiller Film Group Зака ​​Шиллера («План втечі») і Wonderland. З боку New Line його курують Річард Бренер («Ми - Міллери»), Уолтер Хамада («Закляття») і Дейв Нейстадтер («Шибениця»). Мері Віола, яка співпрацювала з творцем «Отже, війна» в «Ми - одна команда» і серіалі «Смеркові мисливці», також догляне за картиною.
 
Кадр з фільму «Три дні на вбивство»

МакДжі зараз більше проявляє себе на продюсерському полі. Так, він курирував режисерський дебют Кріса Еванса «Перш ніж ми розлучимося» і мелодраму «Серце вщент», де знімалася зірка «Першого месника». Останньою роботою кінематографіста в якості постановника був трилер «Три дні на вбивство».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####