15
ВЕР
2015

Legendary влаштує нову битву Годзілли з Кінг-Конгом

Legendary Pictures перекинула свою картину «Кінг-Конг: Острів Черепа», яка знаходиться в процесі розробки зі студії Universal під крило Warner Bros. Метою подібного рішення є бажання компанії поєднати в одному проекті двох відомих гігантів - величезну мавпу і Годзіллу.
 
Кадр з фільму «Годзілла»

Legendary розлучилася з Warner в минулому році, проте тепер заради одного проекту повертається до співпраці зі студією, яка зараз є домом для франшизи про ящера-мутанта. За повідомленням Deadline, «Острів Черепа» і сиквел «Годзілли» будуть продовжені окремою епічною стрічкою, яка б показала битву двох прославлених монстрів.

На великому екрані ця парочка, до слова, раніше вже зустрічалася. У 1962 році в прокат виходив фільм Ісіро Хонди, де горила встала на захист великого японського міста, тероризованого в океанських глибинах Годзіллою.

 
«Кінг-Конг проти Годзілли» 1962 року

З урахуванням перезавантаження історії про ящера, в якій той виглядає набагато більш лютим чудовиськом, ніж раніше, цікаво буде подивитися, яким, у свою чергу, постане новий Кінг-Конг в «Острові Черепа». Мавпоподібних монстру, виразно, буде потрібно прокачати власні здібності.

Проект Джордана Вота-Робертса, намічений до виходу в березні 2017 року, поки знаходиться на стадії підбору акторів. У картині зіграють Том Хіддлстон, Брі Ларсон, Корі Хоукінс, Семюел Л. Джексон, Тобі Кеббелл і Джон Сі Райлі.

 
«Кінг-Конг» 2005 року

Тим часом про «Годзіллу 2» відомо небагато. Фільм має тільки дату релізу (7 червня 2018-го). Також він заручився згодою Гарета Едвардса знову зайняти режисерське крісло. Сиквел сам по собі володіє потенціалом демонстрації битви між монстрами. В історії франшизи були випадки зіткнення японського ящера з різними чудовиськами зразок гігантського метелика Мотри, пуголовка Хедори і жука Мегалона.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####