18
ГРУ
2014

Блум натякає на сюжет нових «Піратів Карибського моря»

Орландо Блум натякає на сюжет нових
«Піратів Карибського моря»



 
В інтерв'ю IGN Блум повідомив: «Я поки повністю не впевнений, що повернуся, але переговори тривають. По суті, там хочуть повністю перезапустити франшизу, як мені здається, і там буде щось пов'язане зі мною і з моїм сином. Я, звичайно, такий собі Дейві Джонс, сиджу на дні океану. Було б здорово знятися в такій ролі і бути несхожим на себе. І щоб лице все в наростах».

Ми пам'ятаємо Уїлла Тернера безсмертним капітаном «Летючого голландця» (хто не пам'ятає, вам в самий фінал фільму «Пірати Карибського моря: На краю Світу»), тому через 10 років після служби провідником душ у світ мертвих він виглядав дуже непогано. Так що про нарости, швидше за все, доведеться забути.

А от син у Уілла дійсно є. Схоже, саме його зіграє Брентон Туейтс, який нещодавно приєднався до акторського складу картини. Місце головного лиходія займе Хав'єр Бардем. Актор нещодавно остаточно погодився взяти участь у франшизі.

П'ятеро актрис пробуються зараз на головну жіночу роль в п'ятих «Піратах». Найвідоміша з них - Кая Скоделаріо, зірка недавнього підліткового хіта «Той, що біжить в лабіринтом». Також у списку є Габріелла Уайлд, Олександра Доулінг, Люсі Бойнтон і Дженна Тіам.

Актрисі, якій пощастить отримати роль, належить зіграти кохану героя Туейтса. Сам Брентон, як пише Variety, стане британським солдатом, який об'єднується з Джеком Горобцем заради чергової місії.

Режисерське крісло ділять норвежці Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг.

Вихід фільму «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» варто очікувати 7 липня 2017.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####