16
ВЕР
2015

Саймон Кінберг готує сиквел «Фантастичної четвірки»

Незважаючи на те, що недавнє перезавантаження «Фантастичної четвірки» не мала успіху ні у глядачів, ні у критиків, продюсер картини Саймон Кінберг раніше планує продовження фільму.
 
Саймон Кінберг з Майклом Б. Джорданом на зйомках «Фантастичної четвірки»

Виступаючи на прес-заходах в Торонто, де пройшла прем'єра курируваного їм «Марсіянина», кінематографіст розповів журналістам про свою реакцію на негативні відгуки про комікс Джоша Транка.

«Зрозуміло, я був розчарований, - зізнався Кінберг. - Я був розчарований тим, що фільм не сподобався саме фанатам. Мене більше турбували вони, ніж хто-небудь ще. Однак я не став на цьому зациклюватися».

 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Продюсер також зауважив, що на фінальний результат труднощі при виробництві стрічки не вплинули в тій мірі, в якій про це йшлося в ЗМІ: «Я мав справу з благополучними картинами, які виявлялися не дуже хорошими, я також брав участь у невдалих і важких проектах, які перетворювалися в чудове кіно. Було багато уваги до процесу створення цього фільму. Але кіно в принципі складно робити. Така реальність».
 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

Кінберг, тим не менш, все ще розглядає можливість зняти сиквел «Фантастичної четвірки». За визнанням продюсера, зараз вирішується, яким саме буде продовження. При цьому він сподівається, що в другій частині повернуться всі виконавці головних ролей: «Я вірю в те, що ми зробимо хороший фільм з цим акторським складом. Я збираюся зрозуміти, яким саме чином. Мені б хотілося, щоб це все-таки відбулося».
 
Кадр з фільму «Фантастична четвірка»

В даний час анонсований ще влітку, до релізу ребута, сиквел «Четвірки» намічений до виходу на червень 2017 року. Однак Fox офіційно не давала зелене світло проекту.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####