18
ВЕР
2015

Хто ж стане головним лиходієм у «Війні планети мавп»?

Минулого місяця Метт Рівз, режисер картини «Світанок планети мавп», почав підбір акторів в третій фільм франшизи, і, як результат, на цьому тижні до проекту приєднався Вуді Харрельсон, який зіграє в стрічці ключову негативну роль.
 
На фото: Вуді Харрельсон

Деталі сюжету майбутнього фантастичного бойовика, природно, не розголошуються, проте відомо, що персонажа артиста зватимуть Полковник. Раніше повідомлялося, що у «Війні планети мавп» зніметься також Габріел Чаварріа («Східний Лос Хай»), перший запрошений в картину, проте його роль, як з'ясувалося, буде зовсім незначною.
 
Кадр з фільму «Світанок планети мавп»

За сценарій триквела, який продовжує історію протистояння Цезаря і його побратимів людству, знову взявся автор «Некерованого» Марк Бомбек, який писав текст для сиквела.
 
Кадр з фільму «Світанок планети мавп»

Продюсують фільм Пітер Чернін («Світ забуття», «Вихід: Боги та царі») і Ділан Кларк («Озброєні та небезпечні»), які також працювали над попередніми двома проектами серії. У прокат «Війна планети мавп», чиї зйомки стартують в жовтні у Ванкувері, вийде 13 липня 2017.
 
Кадр з фільму «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1»

Вуді Харрельсон в даний час зайнятий у виробництві драми Роба Райнера LBJ, де він грає 36-го президента США Ліндона Джонсона. Восени актора можна буде побачити в заключній частині франшизи «Голодні ігри».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####