18
ВЕР
2015

Елізабет Бенкс відродить «Ангелів Чарлі»

Компанія Sony збирається перезавантажити франшизу «Ангели Чарлі». На чолі нової версії запропоновано встати Елізабет Бенкс, яка буде продюсувати картину разом зі своїм чоловіком і діловим партнером Максом Хандельманом.
 
На фото: Елізабет Бенкс

Поки актриса-режисер обговорює деталі своєї участі в проекті, студія почала пошуки сценариста.

«Ангели Чарлі» були телевізійним хітом, що транслювався в період з 1976-го по 1981-й і витримав п'ять сезонів. У центрі сюжету серіалу перебувала трійця дівчат, що працюють в приватному детективному агентстві і вирішаують справи для їх таємничого благодійника на ім'я Чарлі.

 
«Ангели Чарлі» на ТБ

У 2000-му «Ангели» з подачі МакДжі вирушили на великий екран, де ролі зіграли Кемерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью. Повнометражний сиквел з роздутим бюджетом, що вийшов через три роки, успіху першої частини не добився і поховав франшизу.
 
«Ангели Чарлі» в кіно

У кар'єрі Елізабет Бенкс цьогоріч почалася нова глава, яка пов'язана не з акторством, а з режисурою. Її дебют «Ідеальний голос 2» при 29-мільйонних витратах придбав на старті в США 70 мільйонів (другий за величиною результат для жінки-кінематографіста), а в міжнародному прокаті заробив понад 285 мільйонів.
 
На зйомках «Ідеального голосу 2»

У підсумку зірка потрапила до списку затребуваних постановників і вже прикріплена до підліткового фентезі «Червона королева» для Universal.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####