21
ВЕР
2015

Warner анонсувала наступний фільм Крістофера Нолана

Наступна режисерська робота Крістофера Нолана опиниться на великих екранах 21 липня 2017. Про це напередодні офіційно повідомила студія Warner Bros., що володіє всіма правами на поки що безіменну картину.
 
На фото: Крістофер Нолан

Компанія розсудила, що вже анонс проекту є самодостатньою новиною, тому інші деталі планованого фільму - ні його жанр, ні передбачуваний акторський склад, ні тим більше синопсис - названі не були.

 
Кадр з фільму «Інтерстеллар»

Постановник раніше неодноразово співпрацював зі студією, знімаючи для неї трилогію про Темного лицаря, «Початок», а також «Престиж». За «Інтерстеллар», який значився останньою на сьогоднішній момент повнометражною художньою картиною Нолана, Warner відповідала в міжнародному прокаті. Фантастика з Меттью МакКонахі і Енн Хетеуей зібрала в загальній складності 675 мільйонів доларів.
 
На зйомках фільму «Початок»

Проект режисера став четвертою стрічкою, чий реліз намічений на 21 липня 2017 року. Цього дня також вийдуть «Ідеальний голос 3», «Валер'ян і місто тисячі планет» Люка Бессона і безіменний мультфільм від Blue Sky.
 
На зйомках фільму «Інтерстеллар»

У графіку Warner фільм стоїть в проміжку між чотирма великими картинами - кінокоміксом «Чудо-жінка» Петті Дженкінс (23 червня) і «Ліга справедливості» Зака ​​Снайдера (23 листопада), а також «Ніндзяго» (22 вересня) і «Книгою джунглів» Енді Серкіса (5 жовтня). Розклад студії виглядає тепер вельми завантаженим, і, ймовірно, йому загрожують деякі перестановки.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####