21
ВЕР
2015

«Гамбіт» залишився без Руперта Вайтта

Режисер Руперт Вайтт залишив кінокомікс «Гамбіт». Постановник «Повстання планети мавп» був змушений покинути проект у зв'язку зі зміною дати старту знімального процесу.
 
На фото: Руперт Вайтт

За повідомленням інсайдерів, остання версія сценарію спін-оффа «Людей Ікс» значно збільшила розмір бюджету картини, тому Fox відправила текст на доопрацювання. В офіційній заяві студії, що відбувся за першими новинами про вихід Вайтта з фільму, підтверджується інформація про початок виробництва в 2016 році, тоді як раніше планувалося запустити стрічку вже цього листопада.

Режисер зізнався, що, хоча він і чекав з нетерпінням співпраці з Ченнінгом Татумом і командою кінокоміксу, пересування в робочому графіку конфліктують з іншим його проектом. Нагадаємо, Вайтт приєднався до «Гамбіта» минулого літа.

 
На фото: Ченнінг Татум

Fox обіцяє найближчим часом знайти постановнику заміну. Для компанії цей фільм є пріоритетним у світлі прийдешнього закінчення історії про Росомаху. Х'ю Джекман покидає всесвіт «Людей Ікс», і студії необхідна свіжа супергеройська кров.
 
Гамбіт у коміксах

Коригування знімального розкладу «Гамбіта», цілком імовірно, може позначитися і на акторському ансамблі. Раніше повідомлялося, що центральну жіночу роль у картині виконає Леа Сейду, проте невідомо, чи зможе актриса підлаштуватися під новий графік.

 
Кадр з фільму «Гравець»

Останньою режисерською роботою Руперта Вайтта був кримінальний трилер «Гравець».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####