22
ВЕР
2015

Браян Сінгер пройде «20 000 льє під водою»

У день п'ятдесятиріччя Браян Сінгер анонсував свій наступний режисерський проект. Постановник візьметься за екранізацію класичного науково-фантастичного роману Жюля Верна «20 000 льє під водою». До фільму, який для Disney збирався знімати Девід Фінчер, ця картина відношення не має.
 
На фото: Браян Сінгер

Нова адаптація базуватиметься на студії Fox. Сценарій, чий титульний аркуш Сінгер на підтвердження продемонстрував у інстаграмі, написали Ден Стадні і Рік Сорделет. Перший співпрацював з кінематографістом у фентезі «Джек - вбивця велетнів», другий поки ніяк не зарекомендував себе. Браян планує зайнятися найближчим часом шліфуванням наявного тексту.
 
Кадр з фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»

Режисер зізнався, що ще з дитинства мріяв розповісти цю історію. Деталі сюжету стрічки постановник повідомляти не став, проте пообіцяв «епічну й емоційну пригода для всіх віків». При цьому Сінгер додав: «Я не покидаю всесвіт "Людей Ікс"».
 
Кадр з фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис»

Компанія Fox не коментує інформацію про майбутній фільм, але схоже на те, що попереду глядачів чекає нова гонка схожих проектів.

Останньою роботою постановника був кінокомікс «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього». У 2016-му в прокат виходить його продовження з підзаголовком «Апокаліпсис».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####