22
ВЕР
2015

Ерні Хадсон зіграє в нових «Мисливцях за привидами»

Ще одна зірка оригінальної дилогії «Мисливці за привидами» влилася в акторський склад ребута Пола Фіга. Ерні Хадсон зіграє в новій картині поряд зі своїми колегами Біллом Мюрреєм і Деном Ейкройдом.
 
На фото: Ерні Хадсон

Студія Sony відмовилася повідомляти, яку саме роль виконає артист, в перших двох картинах з'являвшись в образі Вінстона Зедмора, одного з борців з привидами. Відомо тільки, що на знімальному майданчику Хадсон був помічений в суботу, в останній день роботи над стрічкою.
 
Кадр з фільму «Мисливці за привидами 2»

У перезапуску франшизи, який очолює режисер «Дівич-вечір у Вегасі», беруть участь Крістен Віг, Кейт МакКіннон, Мелісса МакКарті і Леслі Джонс, а також Кріс Хемсворт в якості секретаря мисливців, Енді Гарсіа як мер Нью-Йорка, Майкл Кеннет Вільямс як персонаж на прізвище Хокінс і Ніл Кейсі, що втілює головного лиходія у фільмі.
 
Нові мисливиці за привидами

Сценарій ребута, нагадаємо, написали Пол Фіг і Кеті Діпполд («Парки і зони відпочинку», «Озброєні та небезпечні»). У світовий прокат комедія вийде 14 липня 2016 року.
 
Кріс Хемсворт на зйомках «Мисливців за привидами»

Ерні Хадсон в останні роки грає головним чином в невеликих незалежних проектах, а також справно бере участь у телевізійних постановках.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####