23
ВЕР
2015

«Оселя зла 6» назвала свій акторський склад і синопсис

Шоста «Оселя зла», що обіцяє стати завершальною частиною кінофраншизи, завершила набір акторів, які виконають ключові ролі в стрічці, заснованої на однойменній серії відеоігор. Крім того, став відомий офіційний синопсис проекту.
 
Кадр з фільму «Оселя зла: Відплата»

Дія фінального фільму буде розвиватися відразу після подій попереднього епізоду. В умовах, коли людство перебуває на порозі забуття, Еліс змушена повернутися в Раккун-Сіті, де починалася історія зомбі-вірусу і де тепер зловісна корпорація Umbrella збирає свої сили для останнього удару по тих хто залишився в живих. Об'єднавшись зі старими друзями і неоднозначними союзниками, героїня, ризикуючи втратити власні надздібності, готується до найважчої пригоди і вирішальної битви за людей.
 
На фото: Іен Глен
 
На фото: Рубі Роуз

На додаток до Мілі Йовович в «Оселю зла» повертаються Елі Лартер і Шон Робертс, який грав антагоніста Альберта Вескера в останніх двох картинах. До їх компанії приєдналися лауреат Берлінале Іен Глен, відомий широкій аудиторії з образу сіра Джораха Мормонта в «Грі престолів», зірка «Помаранчевий - хіт сезону» Рубі Роуз, Оуен Мекен з «Нічної зміни» і Вільям Леві.
 
На фото: Оуен Мекен

На фото: Вільям Леві

Пол У. С. Андерсон, який написав сценарій, знаходиться в режисерському кріслі фільму. Робота над стрічкою буде проходити в цьому місяці в Йоганнесбурзі та Кейптауні. На великих екранах  у світі «Оселя зла 6» з'явиться 19 січня 2017.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####