24
ВЕР
2015

«Пен: Подорож до Небувалії» | Створення 3D

Цей сюжет про Пітера Пена міг і не з'явитися на екранах кінотеатрів світу. Потрапивши в чорний список кіносценаріїв 2013 року, історія по Дж. М. Баррі довгий час терпіла усілякі зміни. Але Warner Bros. була сповнена рішучості просунути проект, і в тому ж 2013 вони намітили дату випуску «Пен: Подорож до Небувалії» на середину 2015 року.
 
Кадр з фільму «Пен: Подорож до Небувалії»

Ми вже демонстрували трейлер до картини, а тепер покажемо Вам створення 3D до фільму.
 

Кастинг виконавців головних ролей проходив у першій третині 2014 року. Гаррет Хедлунд був обраний для ролі молодого Капітана Гака в січні. Роль Тайгер Лілі дісталася Руні Марі не відразу. Вона була третім кандидатом, якому дістався цей персонаж. Проти того, щоб вона грала корінну американку, була створена петиція. Її текст звинувачував творців в деякій расовій дискримінації. Під час відбору на головну дитячу роль «Пен: Подорож до Небувалії» через кастинг у Великобританії пройшло не менше 1000 дітей!
 
Кадр з фільму «Пен: Подорож до Небувалії»

Джо Райт був практично відразу ж приписаний до процесу створення фільму в якості режисера. Для нього це далеко не перший досвід роботи над літературним сюжетом, раніше він встиг зняти п'ять стрічок на основі книг, що стали класикою.
 
#####