25
ВЕР
2015

Ірен Адлер відправляється в п'ятий «Інший світ»

Британська актриса Лара Пулвер, відома українському глядачеві за роллю спокусливої Ірен Адлер в серіалі «Шерлок», зніметься у п'ятій частині франшизи «Інший світ», склавши компанію Кейт Бекінсейл.
 
На фото: Лара Пулвер

Фільм, поки що проходить під назвою «Інший світ: Наступне покоління», зніме Анна Ферстер, що працювала оператором у Роланда Еммеріха в проектах «Анонім» і «Штурм Білого дому». Фінальну версію сценарію написав Корі Гудман, який вже стикався з вампірами в «Священику», який став його дебютом в сценарній справі.
 
Шерлок та Ірен Адлер

Влітку минулого року студія Lakeshore Entertainment заявила про бажання перезапустити франшизу, розпочату в 2003 році стрічкою «Інший світ». Лен Вайзман від режисерського крісла відмовився, але залишив за собою продюсерські функції. Його дружина Кейт Бекінсейл знову зіграє вампіршу Селіну, а головну чоловічу роль виконає Тео Джеймс, відомий по франшизі «Дивергент».

 
Кейт Бекінсейл у фільмі «Іний світ: Пробудження»

Яка роль уготована Ларі Пулвер в п'ятому «Іншому світі», поки не повідомляється, втім зйомки «Іншого світу 5» почнуться через кілька тижнів у Празі.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####