27
ВЕР
2015

Ожив один з ранніх проектів Коліна Треворроу

Студія DreamWorks здуває пил зі сценарію фільму «Крадучи час», який деякий час тому написав Колін Треворроу, нині режисер «Світу Юрського періоду». До проекту прикріплений новий сценарист.
 
На фото: Колін Треворроу

Сюжет Треворроу оповідає про вченого, який збігає в минуле, щоб захистити свою машину часу, і змушує свого сина й онука побудувати пристрій в сьогоденні, щоб врятувати його. За вченим женуться шахраї, охочі скористатися вигодами від подорожей у часі.

Проект спочатку знайшов притулок на студії Columbia сім років тому. Знімати його збирався Волт Бекер, режисер комедій «Реальні кабани» і «Старі пси». Однак, коли Треворроу займався постпродакшном «Світу Юрського періоду», продюсер Стівен Спілберг вирішив, що зараз якраз час воскресити давній проект режисера, і перекупив проект для своєї студії.

 
На зйомках «Світу Юрського періоду»

Сценарій Коліна переробить Тімоті Даулінг, працювавший над фільмами «Отже, війна» і «Пікселі». Треворроу залишиться в проекті як виконавчий продюсер. Вважається, що «Крадучи час» буде схожий на фільми, які Стівен Спілберг і його компанія Amblin Entertainment продюсували в 1980-х роках.

Відзначимо, що Колін Треворроу нещодавно отримав режисерський пост фільму «Зоряні війни: Епізод 9».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####