27
ВЕР
2015

«Людей у чорному» перезапустять але без Вілла Сміта

Ще одна популярна франшиза отримає нове прочитання. Трилогія «Люди в чорному» Баррі Зонненфельда, яка стартувала в 1997 році, завершилася в 2012-му, і продюсери Лорі Макдональд і Волтер Ф. Паркс вирішили, що час запускати нову трилогію.
 
Кадр з фільму «Люди в чорному»

Фантастична комедія «Люди в чорному» є вільною адаптацією коміксу Лоуелла Каннінгема. Агентство ЛВЧ моніторить поведінку близько 1500 інопланетян, що живуть на Землі, і намагається тримати їх існування потай від людей. Агент Кей (Томмі Лі Джонс) бере собі нового напарника, молодого копа Джеймса Едвардса (Вілл Сміт), який стає агентом Джеєм, і разом вони намагаються зупинити діяльність щойно прибулого на планету чергового космічного нелегала.

Фільм, що коштував 90 мільйонів доларів, отримав «Оскар» за грим і зібрав у світі 589 мільйонів, досі вважається кращою частиною трилогії.

 
Кадр з фільму «Люди в чорному 2»

«Люди в чорному 2», що вийшли в 2002-му, зібрали 441 млн доларів, а третій фільм, запустившись з незавершеним сценарієм, заробив 624 мільйона завдяки формату 3D.

Зараз МакДональд і Паркс в розмові з The Hollywood Reporter повідомляють, що перезапуск «Людей у ​​чорному» на студії Sony вже в повному розпалі, але Вілл Сміт його частиною, швидше за все, бути не буде. Відзначимо, що Сміт також не приймає участі в сиквелі «Дня незалежності».

 
Кадр з фільму «Люди в чорному 3»

Нові «Люди в чорному» відразу замислюються як трилогія, тому, швидше за все, тих проблем зі сценарієм, що відчували другий і третій фільми, у перезапуску не буде.

Навесні 2013-го Sony заявила про запуск в розробку четвертої частини франшизи «Люди в чорному», але з тих пір багато води витекло. Змінилося керівництво, змінилися плани, так що перезапуск трилогії вже виглядає цілком логічно.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####