28
ВЕР
2015

Сігурні Вівер з'явиться у нових «Мисливцях за привидами»

Білл Мюррей, Ден Ейкройд, Ерні Хадсон, а тепер ще й Сігурні Вівер - практично вся стара гвардія виявилася в зборі і зніметься у Пола Фіга в його рімейку «Мисливців за привидами».
 
Кадр з фільму «Мисливці за привидами»

У дилогії Айвена Райтмана Вівер грала віолончелістку Дану Барретт, першу клієнтку компанії по знищенню привидів. Однак на сьогоднішній день не повідомляється, кого саме зіграє Сігурні у Пола Фіга. Про те, що актриса візьме участь у рімейку, режисер розповів в твіттері.
 

«Намагаюся не видавати сюрпризів, але цей зараз і так буде відомий, тому розповідаю: класна Сігурні Вівер буде в нашому фільмі», - написав Фіг.

Цього разу від паранормальної фктивності Нью-Йорк захищають Мелісса МакКарті, Крістен Віг, Леслі Джонс і Кейт МакКіннон. Секретарем мисливиць є Кріс Хемсворт.

 
Кадр з фільму «Мисливці за привидами 2»

Сігурні Вівер востаннє можна було бачити у фантастиці «Робот Чаппі». У майбутньому році вона з'явиться в драмі Хуана Антоніо Байона «Голос монстра». Також актриса приписана до продовжень фільму Джеймса Кемерона «Аватар» і, швидше за все, знову зіграє Ріплі з франшизи «Чужий».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####