30
ВЕР
2015

Зірка «Юності» зніметься з Еммою Вотсон

Еллар Колтрейн, відомий глядачеві як хлопчик, якого Річард Лінклейтер знімав протягом 12 років у своїй драмі «Юність», отримав роль в екранізації роману Дейва Еггерса «Сфера», де зіграє колишнього бойфренда головної героїні у виконанні Емми Вотсон.
 
На фото: Еллар Колтрейн

Зйомки «Сфери» вже йдуть. У режисерському кріслі знаходиться Джеймс Понсольдт, який зняв такі хіти незалежного кіно, як «Захоплюючи час» і «Кінець туру». Він же адаптував книгу Еггерса.

Емма Вотсон грає Мей Холланд, випускницю коледжу, якій випадає шанс влаштуватися на роботу в «Сферу» - корпорацію, домінуючу в інтернеті. «Сфера», найбільша соціальна мережа в світі, стежить за всіма лайками і шерамі; вона допомагає здійснювати покупки, підбирати партнерів, а тепер ще й може стати провідником людства в світ.

 
Кадр з фільму «Юність»

У «Сфері» розроблена нова система бездротових камер, які здатні дуже довго транслювати зображення з будь-якої точки світу. Тестові камери надягають і на співробітників, включаючи Мей, і життя дівчини сильно змінюється, коли вона намагається хоча б раз опинитися поза пильного ока «Сфери». У ролі одного із засновників компанії знімається Том Хенкс.

Еллар Колтрейн отримав роль юнака з минулого Мей, її колишнього бойфренда, який всіма силами намагається жити поза інтернетом. У Колтрейна у фільмографії є ​​декілька проектів крім «Юності», проте «Сфера» стане найбільшим з них.

 
Емма Вотсон на зйомках «Сфери»

У фільмі також зайняті Карен Гіллан, Джон Бойега і Петтон Освальт.

Том Хенкс, якого скоро можна буде побачити в трилері «Міст шпигунів», також продюсує «Сферу». Робота над картиною зараз ведеться в Лос-Анджелесі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####