05
ЖОВ
2015

«Трансформерів» буде ще більше

Глава Hasbro Стівен Дж. Девіс підтвердив, що в розробці знаходяться ще чотири частини франшизи «Трансформери». Нагадаємо, що саме Hasbro займається виробництвом іграшок, за якими знімалися фільми Майкла Бея. До речі, сам режисер поки не впевнений у своїй участі у п'ятій серії.
 
Кадр з фільму «Трансформери»

«Ми щойно закінчили абсолютно приголомшливе заняття, - заявив Девіс на що проходячій в Канні конференції Mipcom. - Ми вирішили, що хочемо прокласти курс франшизи "Трансформери" на 10 років уперед. На це у нас пішло три місяці».
 
Кадр з фільму «Трансформери: Помста полеглих»

«Ми - це дев'ять найкреативніших сценаристів, з якими я коли-небудь співпрацював, на чолі з Аківою Голдсманом, у якого, як ви знаєте, є премія "Оскар" за "Ігри розуму". Він же склав ряд чудових фільмів», - радіє Стівен Дж. Девіс. Якби ми хотіли зіпсувати йому настрій, то нагадали б, що у Голдсмана дві номінації на «Золоту малину» за сценарії фільмів «Час убивати» та «Бетмен і Робін». Крім цього, режисерський дебют Голдсмана, мелодрама «Зимова фантазія» з тріском провалилася в прокаті, зібравши всього 30 мільйонів доларів.

Коротше кажучи, Голдсман разом з командою сценаристів накидав сюжет подальших фільмів франшизи про автоботів і десептиконів. Чекайте фільми з номерами 5, 6, 7 і 8.

 
Кадр з фільму «Трансформери 3: Темний бік Місяця»

Серед тих, хто працював з Голдсманом над майбутнім «Трансформерів», творець «Ходячих мерців» Роберт Кіркман, сценаристи «Залізної людини» Артур Маркам і Метт Холловей, шоураннер «Шибайголови» Стівен ДеНайт і автор «Чорного яструба» Кен Нолан. Повний список авторів ми публікували ще влітку.

Студія Paramount раніше повідомляла, що всесвіт «Трансформерів» розшириться завдяки сиквелам і спін-оффам, проте офіційно вона поки підтвердила тільки «Трансформерів 5».

 
Кадр з фільму «Трансформери. Час вимирання»

Майкл Бей поки роздумує над постановкою п'ятого фільму. Режисер підтвердив, що зустрічався з виконавчим продюсером франшизи Стівеном Спілбергом і обговорював можливість чергового співробітництва, однак своєї згоди зайняти режисерське крісло поки не дав.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####