06
ЖОВ
2015

Warner віддає режисерське крісло «Флеша» письменникові

Сет Грем-Сміт, відомий по книгах «Гордість і упередження і зомбі» і «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів», вже спробував себе в якості сценариста («Похмурі тіні»), а тепер дебютує в режисурі. Студія Warner запросила письменника зняти фільм «Флеш».
 
На фото: Сет Грем-Сміт

Треба сказати, що раніше студія запросила на постановку фільму Крістофера Міллера і Філа Лорда, але режисерський дует обмежився твором сюжету і відправився в далеку-предалеку галактику, щоб знімати картину про молодого Хана Соло.
 
Езра Міллер: Флеш з кіно

Флеш вперше буде представлений у масштабному полотні «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», зіграє його Езра Міллер. Персонаж вже набрав популярність завдяки серіалу, де Флеша грає Грант Гастін (багато фанів хочуть бачити його і на великому екрані). Цікаво, що продюсер серіалу Грег Берланті деякий час розглядався в якості сценариста кіноверсії «Флеша».
 
Грант Гастін: Флеш з телевізора

Сет Грем-Сміт заявив про себе світу літературними мешапами, причому за його дебютною книгою «Гордість і упередження і зомбі» незабаром вийде фільм (запускався він з великими труднощами і страждав від режисерського нетримання). Для студії Warner Грем-Сміт - це ще й сценарист, який працював над адаптацією власного роману про президента Лінкольна, також написав тексти фільмів «Похмурі тіні» і «Лего. Фільм: Бетмен».

Світова прем'єра «Флеша» намічена на 22 березня 2018 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####