08
ЖОВ
2015

«Форсаж 8» зніме режисер «Голосу вулиць»

Відразу кілька претендентів на вакантний пост режисера бойовика «Форсаж 8» утворилося на цьому тижні. Однак у лідери вирвався Ф. Гері Грей, постановник недавнього хіта студії Universal «Голос вулиць». З ним зараз ведуться фінальні переговори.
 
На фото: Ф. Гері Грей

Ще пару тижнів тому стало відомо про труднощі, пов'язані з пошуками режисера. Джеймс Ван, який зняв сьомий фільм франшизи, пішов ставити продовження «Астралу», а Джастін Лін, найдовше пропрацював над серією, зайнятий фантастикою «Зоряний шлях 3».

Серед кандидатів, яких розглядала студія, були Луї Летер'є («Ілюзія обману»), Адам Вінгард («Гість») і Вільям Юбенк («Сигнал»). Неясно, як в цю компанію затесався Вінгард, щосили розробляючи кіноверсію манги «Зошит смерті».

 
Ф. Гері Грей і Він Дізель на зйомках фідьму «Одинак»

Ф. Гері Грей здається цілком відповідним режисером для бойовиків про швидкі машини. У 2003-му в Грея вийшов трилер «Пограбування по-італійськи», де було достатньо гонок. Крім того, режисер знайомий з Віном Дізелем (він знімав його в кримінальній драмі «Одинак») і Дуейном Джонсоном (той зіграв невелику, але запам'ятовуючу роль в комедії «Будь крутішим»).
 
Дуейн Джонсон у фільмі «Будь крутішим»

Ну і, головне, Грей цьогоріч своїм фільмом «Голос вулиць», знятим всього за 28 мільйонів доларів, заробив для Universal 196 мільйонів. Схоже, продюсери «Форсажу» вважають, що і з восьмим фільмом режисер також принесе хороший куш.

Нещодавно Він Дізель виступив з пропозицією найняти Роба Коена, людини, що зняла перший «Форсаж». У актора немає права вибору режисера, але про всяк випадок кандидатів з ним знайомлять. У минулий понеділок Він зустрівся з Греєм і опублікував ось таку фотографію у своєму Facebook.

 

Схоже, всі задоволені.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####