08
ЖОВ
2015

Як Джаред Лето вживався в образ Джокера

Актори «Загону самогубців» за час зйомок стали справжніми друзями, що доводять спільні татуювання та сюрпризи в честь дня народження. Однак Джаред Лето був настільки занурений в свою роль, що колеги по фільму жодного разу не бачили на майданчику його самого - тільки Джокера.
 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Раніше Адам Біч, який грає Сліпкнота, вже розповідав, що актори отримували від Джареда Лето незвичайні подарунки. Марго Роббі він відправив чарівне визнання в любові і живого щура, а Віллу Сміту дістався конверт з кулями. Тепер подробицями роботи поділився сам Сміт.
 
Зйомки «Загону самогубців»

«"Загін самогубців"- це божевільний досвід, - розповідає Вілл Сміт. - Я працював з Джаредом Лето протягом шести місяців і за весь цей час так і не отримав можливості перекинутися з ним парою слів за камерою. Ми жодного разу не віталися один з одним і не бажали доброго дня. Ми взаємодіяли лише тоді, коли я був у костюмі Дедшота, а він - в образі Джокера. Джаред був повністю занурений в цю роль».
 
Зйомки «Загону самогубців»

Не так давно Лето сам відкрив таємницю того, яким буде його Джокер. Під час зустрічі з фанатами на музичному фестивалі в Дубаї він примітив шанувальника в футболці з Бетменом. «Ви дуже хоробрі, - заявив йому актор. - Не можу дочекатися, коли ви побачите картину. Думаю, після прем'єри їм доведеться мене замкнути».
 
Зйомки «Загону самогубців»

Готуючись до ролі, Джаред консультувався з Грантом Моррісоном, який має великий досвід роботи над коміксами про Темного лицаря. Про це розповів сам письменник: «Джаред подзвонив мені, щоб поговорити про підхід до образу. Я порадив йому відразу кілька напрямків, дотримуючись яких можна розкрити персонажа. Не терпиться побачити, що ще, крім зачесаного назад волосся і енергетики Меріліна Менсона, увійшло в його образ».

Глядачі побачать Джокера на великому екрані наступного літа. Прем'єра «Загону самогубців» намічена на 4 серпня 2016- го.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####