15
ЖОВ
2015

Лоуренс і Лінклейтер покинули «Проект "Розі"»

Екранізація роману Грема Сімсіона «Проект "Розі"» вже вдруге залишається без режисера. Річард Лінклейтер відмовився ставити картину. Трохи раніше з проекту вийшла Дженніфер Лоуренс, якій продюсери віддали головну роль.
 
На фото: Дженніфер Лоуренс

Герой роману Сімсіона - блискучий вчений Дон Тіллман, який на дух не виносить людей. Йому досить важко змиритися з необхідністю знайти собі дружину, але він застосовує до пошуків математичний підхід і зустрічає Розі Джермен, найменш підходящу кандидатку. Вона п'є, курить і працює в барі. Розі шукає біологічного батька для дитини, і відносини з Деном спочатку ніяк чи не нагадують романтичні. Однак життя - підступна штука. В хорошому сенсі.

У роману вже є продовження, тоді як фільм, заявлений студією Sony, ніяк не запуститься у виробництво. Спочатку картину збиралися ставити Філ Лорд і Крістофер Міллер, проте режисери переключилися на спін-офф «Зоряних воєн» про Хана Соло (і їх можна зрозуміти). У режисерське крісло заманили Річарда Лінклейтера. На жаль, він разом з Лоуренс також покинув картину.

 
На фото: Річард Лінклейтер

Причини відходу Дженніфер Лоуренс пов'язують з необхідністю зробити перерву в роботі. Влітку вона знімалася в чергових «Людях Ікс», потім перейшла на майданчик «Пасажирів», а «Проект " Розі"» був намічений на зиму, але Дженніфер вирішила взяти тайм-аут. Враховуючи, що Лінклейтер погодився ставити фільм лише заради можливості попрацювати з Лоуренс, його відхід також бачиться логічним.

Для Sony «Проект "Розі"» - один з пріоритетних фільмів, тому найближчим часом будуть знайдені нова актриса і постановник.

 
На фото: Даррен Аронофскі

Тим часом Дженніфер Лоуренс приступила до переговорів з Дарреном Аронофскі щодо участі в його малобюджетном незалежному проекті. Зараз фільм знаходиться на стадії пошуків фінансування, і дата початку його зйомок поки не намічена.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####