15
ЖОВ
2015

Годзілла вийде проти Кінг Конга в 2020 році

Студія Warner і кінокомпанія Legendary об'єднуються в роботі над картиною «Годзілла проти Конга». Таким чином, два класичних монстра зіткнуться у масштабному фільмі, який об'єднає персонажів різних студій.
 
«Кінг Конг проти Годзілли»

В основу фільму ляже якась «екосистема» гігантських супер-істот, як класичних, так і нових. Організація «Монарх», що відкрила Годзіллу в 2014 році, розгорне свою діяльність в різних напрямках.

Перші фільми, над якими студії попрацюють разом, вже анонсовані. Це «Кінг Конг: Острів черепа», який вийде 9 березня 2017-го і бойовик «Годзілла 2», реліз якого запланований на 7 червня 2018-го. Прем'єра «Годзілли проти Конга» відбудеться в 2020 році.

 
«Кінг Конг проти Годзілли»

У 2013 році Legendary перейшла від студії Warner до Universal, де і влаштувалася з новими проектами. Засновник компанії Томас Тулл шукав більшої незалежності для своїх фільмів і телепрограм, а також мав намір продовжувати знімати кіно, орієнтоване головним чином на фанатів поп-культури. Warner стратегію не підтримали, і тому Тулл переніс свою компанію на Universal.

Ось що говорить Томас Тулл з приводу злиття франшиз: «Глядачі дуже добре прийняли Годзіллу. Мені приємно оголосити, що той фільм став початком нового і масштабного розважальноїго всесвіту. Будучи фанатом цих персонажів все життя, я завжди хотів подивитися, що буде, коли Кінг Конг зустрінеться з Годзіллой, і, нарешті, така можливість представляється».

 
«Кінг Конг проти Годзілли»

Глава Warner Кевін Цутджіхара підтверджує слова Тулл і вважає, що подібна франшиза створює додаткові можливості для кінематографістів.

Відзначимо, що Кінг Конг і Годзілла вже стикалися на екрані в японській стрічці 1962 року. Це був третій фільм франшизи про знаменитого радіоактивного монстра і перший з двох японських фільмів за участю гігантської горили. Він був знятий до 30-річчя студії Toho і досі є найбільш комерційно успішним японським фільмом про Годзіллу.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####