19
ЖОВ
2015

Хто готовий вбити за «Кладовище домашніх тварин»?

Ще одним проектом мрії для мексиканського режисера Гільєрмо Дель Торо є екранізація твору Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин». Про це він сам повідомив на своїй офіційній сторінці в Twitter.
 
На фото: Гільєрмо дель Торо

«Книга сьогоднішнього дня. "Кладовище домашніх тварин" Стівена Кінга. Неймовірно похмуро і емоційно. Затягує читання. Готовий вбити за можливість перенести це на плівку», - написав Дель Торо. Відзначимо, що твір Кінга було екранізовано в 1989 році, через шість років після публікації. Кіностудія Paramount неодноразово оголошувала про готовність зняти нову версію, але, незважаючи на наявність чорнових варіантів сценарію, проекту так і не було дано «зелене світло».
 
Кадр з фільму «Кладовище домашніх тварин» 1989 року

Нагадаємо також, що Гільєрмо Дель Торо вельми плідний режисер в сенсі ідей про створення нових кінофільмів і телевізійних проектів. Однак лише незначна частина їх виявляється в підсумку реалізована. Раніше були закриті такі проекти режисера, як «Красуня і чудовисько», «Хребти безумства», «Будинок з привидами», «Ван Хельсинг» і багато інших. Дель Торо також позбувся можливості зняти трилогію «Хоббіт», відмовився від нової версії «Супермена» та «Годзілли».

Останньою втратою мексиканського постановника стала відміна прем'єри картини
«Тихоокеанський рубіж 2».
 
Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####