23
ЖОВ
2015

Сиквел «Людини-мурахи» знову знімає Пейтон Рід

Студія Marvel додала в свій календар прем'єр сиквел «Людини-мурахи» всього два тижні тому. Продовження кримінальної комедії за участю Пола Радда в ролі зменшуваного супергероя, повинен вийти в 2018 році. Вже ведуться переговори з режисером Пейтоном Рідом.
 
«Людина-мураха»

Нагадаємо, що крім «Людини-мурахи 2» Marvel зніме спін-офф про Осу. Крім того, реліз «Чорної пантери» перенесли на лютий 2019 замість липня, а «Капітан Марвел» переїхала з листопада 2018 го на березень 2019. На 2020-й у Marvel розписані три фільми, але їх назви поки не повідомляються.
 
На фото: Пейтон Рід

«Людина-мураха 2» деякий час був під питанням. Персонаж Радда міг і не стати частиною третьої фази фільмів Marvel, проте фільм все-таки довів свою комерційну привабливість. Нещодавно «Людина-мураха» стартував в Китаї, заробивши за перший прокатний уїк-енд 43,2 млн. доларів, довівши загальну касу до 455 мільйонів.

У сиквела поки немає сценаристів, але Пейтон Рід вже запрошений в якості режисера.

 
На зйомках «Людини-мурахи»

Скотт Ленг, що став героєм мимоволі, з'явиться на екранах трохи швидше - у фільмі «Перший месник: Велике протистояння», вихід якого намічений на 5 травня 2016- го.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####