26
ЖОВ
2015

Нові «Зоряні війни» вже б'ють рекорди

Стало відомо, скільки людей протягом доби стали глядачами фінального трейлера довгоочікуваної стрічки «Зоряні війни: Пробудження сили». Новий ролик побив рекорд, перш утримуваний тизером все того ж фільму.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

За даними Lucasfilm трейлер в мережі набрав 112 мільйонів переглядів за 24 години. Якщо додати до них 16 мільйонів чоловік, що дивилися відео в перерві футбольного матчу в минулий понеділок, виходять рекордні 128 мільйонів глядачів.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Відзначимо, що продаж квитків на перші сеанси сьомих «Зоряних воєн» також б'є рекорди. Дарма, що сервіси з продажу квитків зависали і попросту відключалися: тільки у Великобританії в перший день продажів було куплено 200 000 квитків. Попередні продажі на сеанси в IMAX вже зібрали понад 6,5 мільйонів доларів. Раніше IMAX рапортував про суми начебто 1 мільйона, коли в продаж надходили квитки на такі хіти як «Темний лицар: Відродження легенди», «Месники» і «Голодні ігри: У вогні».
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

За даними онлайн-сервісу з продажу квитків Fandango, «Зоряні війни: Пробудження сили» за першу добу у вісім разів перевищили продажі колишнього рекордсмена, фільму «Голодні ігри», що виходив у 2012 році.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Кількість показів першого тизера «Пробудження сили», що вийшов 28 листопада 2014-го, становить 55 млн в перші 24 години і 110 млн за перші 12 днів. Другий тизер, який дебютував в Анахаймі під час Star Wars Celebration, був відразу ж викладений в мережу і набрав 88 млн переглядів в перші 24 години і 145 млн за перший тиждень.

Ще раз нагадаємо, що кількість переглядів ось цього ролика за 24 години перевищує 128 мільйонів.

 

Фільм Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили» вийде в український прокат 17 грудня 2015.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####